top of page

Capitol Hill Brownstone

Oh, how we love how select pieces of furnishings and art layer against gorgeous textures of wallpaper, stone and lighting in this DC townhome of our dear clients and friends!  Rich layers were created with a custom Trey Jones walnut and brass table in the kitchen, a Ryan McCoy commissioned piece in the dining room, the Jaime Hayon double chaise velvet sofa and vintage Lady armchairs reupholstered in Knoll mohair fabric.  ​Photography by Stacy Zarin Goldberg.

333E1088
333E1110
333E1130
333E1140

Arlington Colonial

Nicole's own home:  A 1938 Colonial Revival, reimagined to be more romantic and young.  Nicole had a vision to make what was an otherwise ubiquitous Arlington Colonial into something special, rather than tearing it down (as is so commonly being done) to rebuild.​The redesign takes maximum advantage of our penchant for creating magical and personalized spaces through tension and balance.​Photography by Brie Williams; styling by Mike Grady.​ Published in the New York Times, April 2023.

11d-Jackson-St-Dining-Room-no-Furs-no-Light
23-Jackson-St-Guest-Bath-Ooh-La-La
24-Jackson-St-Family-Room-Full
21-Jackson-St-Office-Full
20-Jackson-St-Guest-Room-Vintage-Sconce-Vignette
22-Jackson-St-Office-Inspo-Vignette
19-Jackson-St-Upstairs-Hall-Nook-Vignette
17-Jackson-St-Primary-Bedroom-Makeup-Vignette
18-Jackson-St-Upstairs-Hall-into-Guest-Room
15b-Jackson-St-Primary-Bedroom-Nightstand-and-Coffee
16-Jackson-St-Primary-Bedroom-Art-and-Dresser-Moment
14a-Jackson-St-Primary-Bedroom-Tidy
13a-Jackson-St-Dining-Room-Vignette-with-Candelight
8-Jackson-St-Living-Room-Blueprints-Vignette
11a-Jackson-St-Dining-Room-with-Furs-no-Light
12a-Jackson-St-Dining-Room-2-no-Light
7-Jackson-St-Powder-Room-Wallpaper-Vignette
5-Jackson-St-Kitchen-Vignette
6b-Jackson-St-Kitchen-Long
2-Jackson-St-Living-Room-Mantel
3-Jackson-St-Living-Room-Vignette
1-Jackson-St-Living-Room-Wide
4-Jackson-St-Kitchen-Full

Capitol Hill Brownstone

This home is a grand DC rowhouse that was decorated in the 90s with garish marble and gold at every turn.  We kept the bones of the house, dug out the basement to create a TV and dance (and foosball) space for their daughters, and streamlined the look and feel with lux, neutral materials and color in the art and accessories.  Gorgeous neutral and deep-colored materials with fun details – a walnut wine rack & desk area in the kitchen; yellow penny tile backsplash in the basement wet bar of rich blue cabinets over concrete floors; the perfect gray-blue tile in the guest bath; four soft hues of cabinets in the primary bath; and a remarkable tropical-mural, black-backdrop wallpaper in the dressing room.  Photography by Jared Kuzia.​  

Lanteri_EastCapitol_3_v1_PROOF
Lanteri_EastCapitol_12_PROOF
Lanteri_EastCapitol_7_PROOF
Lanteri_EastCapitol_9_PROOF
Lanteri_EastCapitol_8_PROOF
Lanteri_EastCapitol_5_PROOF
Lanteri_EastCapitol_6_v1_PROOF
Lanteri_EastCapitol_6_v2_PROOF
Lanteri_EastCapitol_2_v2_PROOF
Lanteri_EastCapitol_4_PROOF
Lanteri_EastCapitol_20_PROOF
Lanteri_EastCapitol_19_PROOF
Lanteri_EastCapitol_21_PROOF
Lanteri_EastCapitol_2_v1_PROOF
Lanteri_EastCapitol_16_PROOF
Lanteri_EastCapitol_18_PROOF
Lanteri_EastCapitol_17_PROOF
Lanteri_EastCapitol_14_v2_PROOF
Lanteri_EastCapitol_15_PROOF
Lanteri_EastCapitol_14_v1_PROOF
Lanteri_EastCapitol_13_PROOF
Lanteri_EastCapitol_23_PROOF
Lanteri_EastCapitol_10_PROOF
Lanteri_EastCapitol_11_PROOF
Lanteri_EastCapitol_1_PROOF
Lanteri_EastCapitol_22_PROOF

Hudson Valley Charmer

This home just feels like the Hudson Valley!  Classy, creative, warm and cozy.  ​Photography by Jared Kuzia.​  

Arlington Ridge Cape

This house was one of our favorite homes to date, as we’ve been able to push the envelope on several occasions.  Painting the dining room black was an early move and a sign of our clients' trust, and highlights their treasured Nakashima table and chairs.  We also played with the layout in the long, narrow living room to create a cohesive space and one that can be changed around for parties and holidays, and just for fun!  Photography by Angie Seckinger.​ Published in Arlington Magazine, September 2013

Cleveland Park Rowhouse 

We were brought in to select finishes after the demo had already started on this project!  The goal was to make the jumble of rooms make more sense for how this family lived cooking, entertaining and enjoying seeing their neighbors on the front stoop and back deck.  ​We made every material selection work hard and incorporated color and pattern into each choice.​The result is a harmonious space, with a flow and ease to it.​ Photography by Jennifer Hughes.

ClevelandParkKitchen
ClevelandParkKidsBath
ClevelandParkKitchen2
ClevelandParkKitchen3
ClevelandParkDen
ClevelandParkDen2
ClevelandParkLivingRoom
ClevelandParkHall
ClevelandParkPrimaryBed
ClevelandParkPrimaryShower
ClevelandParkPrimaryBath
ClevelandParkGuestBath
ClevelandParkOffice
ClevelandParkHall
ClevelandParkHall
ClevelandParkDining
ClevelandParkDining
ClevelandParkExterior
ClevelandParkPowderRoom

Capitol Hill Victorian

Our clients wanted to save the character that was in the home, but just make it feel more modern and a little younger.  Our big moves involved paint and light we replaced the creamy shades on the walls with brighter whites, added stronger colors upstairs in the kids' rooms and went dark in the dining room to create a chic, moody space, proving our often recited mantra of "the power of paint."  Replacing the 90's light fixtures with a mix of different-shaped Nelson pendants brought cohesion to the smaller set of rooms on the first floor.  Upstairs we riffed on the original fireplace mantel, painting it black and adding a suite of bookshelves for their collection of books, and included a place to hide the TV.  ​Photography by Jenn Verrier.​ Published in Washingtonian, September 2019.

Arlington New Build 

This is our dream type of new build project – one where we are able to add the character, color, texture, pattern and just pure fun to a space while it is being built.  ​We had worked with our clients on their first home that they literally outgrew – their boys' friends were too tall for the basement hang-out area!  We brought over several pieces from their first home and integrated modern lighting, whimsical wallpaper and timeless, well-made furnishings to make the space feel ready to live in.​ Photography by Stacy Zarin Goldberg.

ArlingtonNewBuild
ArlingtonNewBuild
ArlingtonNewBuild
ArlingtonNewBuilding-Room-Full
ArlingtonNewBuild
ArlingtonNewBuildngton-Kitchen-Dining-Table
ArlingtonNewBuild
ArlingtonNewBuild
ArlingtonNewBuild
ArlingtonNewBuild
ArlingtonNewBuild
ArlingtonNewBuild
ArlingtonNewBuild
ArlingtonNewBuild
bottom of page